Já nebo Bůh?

6. 1. 2014 20:05
Rubrika: Nezařazené

Dnes se mi stala taková zvláštní událost. A je tím víc zvláštní, že mám potřebu ji všem sdělovat. Šel jsem ke Svatému přijímání pro Ježíše a jako obvykle jsem si s ním povídal, postěžoval si mu, že nevím co a jak.. že je těžké poznat Jeho vůli, když si myslím, že by pro mě bylo lepší ta cesta, než kterou mi málo zřetelně ukazuje. A v okamžiku, kdy jsem dokončil tuhle myšlenku, mi odpověděl. Blikla mi hlavou druhá myšlenka, jakoby z druhé strany mysli. "Opravdu si myslíš, že to je to, co chceš ty a co Bůh? Ne, pravím ti. Je to to, co chce tvé tělo a co tvůj Duch!" A v tu chvíli jsem pochopil, co znamená, zrodit se znovu, ten starý člověk musí zemřít, aby se mohl zrodit nový. A je to velice těžké, už jen rozpoznat co chce tělo a o to horší je se toho vzdát. Ale proto nám dal Bůh svého jediného syna, aby každý, kdo v něho věří nezahynul, ale měl život věčný. Protože my sami to nedokážeme. :)

Velice zvláštní, nikdy jsem neměl potřebu nic psát, ale teď to tak přišlo.. :-)

PS ani jsem to nechtěl psát do blogu, ale do "statusu" se mi to nevešlo. :-D

Zobrazeno 835×

Komentáře

pajulík

" starý člověk musí zemřít, aby se mohl zrodit nový" - to je myšlenka, kterů sem dneska potřebovala slyšet!
Díky za krásné svědectví Pájo! :) Enom piš dál, ani nevíš, kolik lidí tím můžeš povzbudit, nebo nakopnůt...;-) Jako třeba dneska mňa! :)

Pavel Cigánek

Kdyby to jen trochu potěšilo Tebe, mělo to cenu. :) Díky Pájo. :-)

Michal Martinka (Sokolík)

vidiš to co taková větička z článku može s lidma udělat. Já sem na jedné akci před publikem řekl, že ,, Každý svůj poklad nosí ve svém srdci" a do dneška nevím či sem s tů větičků nekom udělal radost. Hezká příhoda Pájo.

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Nuvio